Repas turba

repas turba

ZHRNUTIE REPAS TURBA V BODOCH

  • Väčšinu repasovaných turb máme skladom a môžete ich mať do 24 hodín u seba.
  • Vaše turbo nemusíte mať ihneď vybraté aby ste ho vymenili. My Vám dodáme už zrepasované turbo a máte 14 dní aby ste nám vaše vrátili.
  • Repas turba je zložitá a náročná vec a preto treba obozretne vyberať firmu na repas.
  • Na každý repas turba máte od nás 2 ročnú záruku lebo za našimi repasmi si stojíme.
  • Repasované turbá dodávame aj pre nákladné dopravy, autoservisy a mnoho ďalších
  • Cena repasu turba je porovnateľná s jeho kvalitou. Radšej kúpiť raz kvalitné turbo ako lacnejšie, ktoré nakoniec preplatíte niekoľkokrát jeho opätovnou repasáciou.

 

repas turba kontakt

 

O repas turba sa stará profesionálny, vyškolený tím odborníkov vyučený od autorizovaných dodávateľov náhradných dielov. Vždy turbodúchadlo kompletne celé rozoberieme a hľadáme daný problém. Využívame najmodernejšiu techniku a stroje, ktoré spĺňajú štandardy práce ISO. 2 ročná záruka na všetky repasované turbá.

Pri každej oprave turba dbáme na správne vyváženie hriadeľa a vycentrovanie. Po repase turbodúchadla dochádza ku kompletnému testovaniu na továrenských otáčkach pre zabezpečenie najlepšieho výsledku. Základom opravy je kompletné vymenenie stredu turba, čo je najdôležitejšia a najpoužívanejšia časť v celom turbe.

Zakúpte si u nás turbodúchadlo bez nutnosti vymontovania vášho poškodeného turba alebo jeho odovzdania. Máme veľké skladové zásoby turb a dokážeme ihneď reagovať na vašu objednávku. Bez nutnosti čakania alebo vyzdvihnutia vášho turba na vašej adrese a následnej oprave vášho poškodeného dielu. Ihneď vám odošleme už repasovaný diel. Objednajte dnes, zajtra je turbo u Vás doma.

Repasovanie turba vykonávame len na kvalitných certifikovaných strojoch určených k repasácií / oprave turbodúchadla. Pri repase turba sa cena stanovuje vždy individuálne nakoľko niektoré turbá sú zložitejšie ako iné.

Dokážeme Vám získať aj špecifické turbodúchadlá, ktoré nenájdete takmer na žiadnom internetovom obchode alebo v kamennej predajni. Pri takejto požiadavke všetko komunikujeme individuálne s klientom. Ponúkame aj originálne turbá pre osobné autá, nákladné autá, autobusy, tiráky, lode, ťažké stroje a mnoho ďalších. Ponúkame repas turbodúchadiel po celom Slovensku: repas turba Košice, repas turba Bratislava, repas turba Žilina a ďalšie. 

 

 

ČO U NÁS ZÍSKATE?

repas turba výhody

REPASOVANÉ TURbO okamžite k odberu

Cez 2 300 turbodúchadiel máme skladom okamžite k odberu. Máme ďalšie externé sklady po celej Európe a dokážeme behom pár dni naskladniť všetky produkty. Väčšinu repasovaných turb, ktoré nemáme skladom vieme dodať do 2-3 pracovných dní. Dokážeme uspokojiť všetky požiadavky zákazníkov. V našej ponuke máme turbá nielen pre osobné, ale aj nákladné automobily. Pre náročnejších klientov predávame aj samostatné súčiastky turbodúchadiel ako sú napríklad stredy turb a montážne sady. Neváhajte nás kontaktovať pre zistenie dostupnosti vášho turbodúchadla.
Aktuálne postupne začíname repasovať turba priamo v našej výrobe na Slovensku. Dokážeme pokryť všetky turbodúchadla a dokážeme zrepasovať vaše turbo na počkanie.

Repas turba alebo originálne turbo?

Originálne turbo

Je to záruka 100% kvality, ktorú garantuje výrobca. Originálne turbo je rovnaké turbo, ktoré bolo namontované do vášho nového auta pri výrobe. Rovnaké spoločnosti vyrábajú turobúchadlá pre všetky automobilky čiže dostanete totožnú kvalitu. Najznámejší výrobcovia turbodúchadiel sú Garret, Mitsubishi, Toyota alebo BorgWarner. Na originálne turbá máte taktiež záruku 2 roky.

Ak chcete 100% kvalitu tak je originálne turbo to správne riešenie. Je určené hlavne pre ľudí, ktorí sa neboja za kvalitu pripraviť. Originálne turbá kupujú hlavne firmy a jednotlivci, ktorí chcú nabehať ešte stovky tisíc kilometrov.

Repas turba

Repasované turbo znamená, že turbo je opravené. Nejedná sa teda o kúpu nového originálneho turba. Pri kvalitnom repase turbodúchadla sa nemusíte báť životnosti. Turbo Vám poslúži niekoľko ďalších rokov, ak sa budete o auto správne starať. Spoločnosti, ktoré ponúkajú na svoje repasované turbá len 1 ročnú alebo žiadnu záruku, zrejme nie sú s kvalitou svojich služieb spokojní. My na všetky repasované turbá dávame záruku 2 roky. 
Viaceré spoločnosti turbo len opieskujú, alebo vymenia pár lopatiek. To bohužiaľ nie je ten správny repas turba. Je nutné vymeniť celý stred turba, overiť prietok oleja a vzduchu na strojoch, ktoré stoja niekoľko desiatok tisíc eur. 
Ak je cena repasu príliš nízka, zamyslite sa či naozaj nakupujete kvalitu. Je určitá hranica ceny pod ktorú sa nedá repasovaný diel predať nakoľko by nebolo možné zaplatiť stroje, ľudí a komponenty. Potom viete, že sa niekde muselo ubrať a to je na kvalite a komponentoch.

STE AUTOSERVIS? NAKUPUJTE U NÁS VÝHODNEJŠIE

Pre mechanikov, autoservisy a firmy s väčším vozovým parkom máme pripravenú výhodnejšiu cenovú ponuku. Stačí sa u nás zaregistrovať alebo nás kontaktovať pre vytvorenie veľkoobchodného účtu. Následne Vám budú sprístupnený veľkoobchodný účet a môžete začať nakupovať za zvýhodnené ceny. Pri pravidelných odberoch sa cenové hladiny vylepšujú a vy získavate ešte lepšie podmienky. 

Ako si vybrať turbo

Poznáte kód turba?

Zadajte kód turba do vyhľadávania a nájdite turbo pre váš automobil.

Nepoznáte kód turba?

Prejdite do ľavého menu, kde si vyberiete značku a model automobilu. Následne si podľa filtra zadáte rok výroby, kw, objem motora a nájdete svoje turbo.

Potrebujete poradiť alebo objednať rýchlo?

Zavolajte nám na +421 948 138 927 alebo napíšte info@turboarena.sk

 

Pozor na podvod!!!

Dávajte si pozor na klamlivé informácie a príliš lákavé ceny. Naša spoločnosť na všetky repasované turbodúchadlá dáva automaticky záruku 2 roky. Za našou kvalitou si stojíme a preto sa nebojíme vám ponúknuť maximum. Využívame len kvalitné diely a pri repase meníme celý stred turba, ktorý je najdôležitejšou časťou celého systému. Investujte svoje peniaze do kvalitného turba, ktoré vydrží. Nebudete musieť za pár mesiacov opäť dávať repasovať turbo a preplatiť repas niekoľkokrát. Aktuálne na Slovensku, ale aj v iných štátoch repasujú turbodúchadlá bez potrebných znalostí a strojov. Pri repase nestačí len opieskovať turbo.