Repas turba / oprava turba Trnava

repas turba Trnava

Ponúkame Vám repas a opravu turbodúchadiel všetkých značiek v meste Trnava a širokom okolí. Náš tím pôsobí na slovenskom trhu v oblati turbodúchadiel už viac ako 6 rokov. Za toto obdobie sme získali mnoho skúseností, partnerov a spokojných zákazníkov. Staňte sa našim spokojným klientom aj vy.

Ponúkame aj originálne turbodúchadlá všetkých značiek pre osobné autá, nákladné a ďalšie.

Špecializujeme sa na repas/ opravu turb a predaj originálnych turbodúchadiel na všetky známe značky osobných aut ako sú Citroen, Peugeot, Mazda, Mercedes, Audi, BMW, Volkswagen a mnoho ďalších. V našej ponuke nájdete možnosť nákupu originálnych a repasovaných turb pre nákladné autá, tiráky, autobusy, lode, vlaky a ďalšie. Vďaka našej širokej ponuke turbodúchadiel vám vieme poskytnúť maximálnu spokojnosť a rýchlosť dodania. Disponujeme veľkými skladovými zásobami turb na našom centrálnom a externom sklade. Turbo vám doručíme už do 24h bez toho aby sme museli opravovať vaše staré turbo.

Pri každej oprave turba dbáme na správne vyváženie hriadeľa a vycentrovanie. Po repase turbodúchadla dochádza ku kompletnému testovaniu na továrenských otáčkach pre zabezpečenie najlepšieho výsledku. Základom opravy je kompletné vymenenie stredu turba, čo je najdôležitejšia časť v celom turbe.

Repasujeme / opravujeme turbodúchadlá po celom Slovensku aj v mestách ako Žilina, Nitra, repas turba Prešov., repas turba Košice, Bánska Bystrica alebo Bratislava

 

Potrebujete pomôcť pri výbere turba alebo ste nenašli čo hľadáte? Zavolajte nám +421 948 138 927 alebo napíšte info@turboarena.sk

ČO U NÁS ZÍSKATE?